Not logged in? Join one of the bigest Law Forums on the Internet! Join Now!   Latest blog post: Research Law Professors Before Choosing Law Schools

Advertisments:




Sponsor Links:

Discount Legal Forms
Discounted Legal Texts


English Help Please!!!!?

Corporate Law Discussions

English Help Please!!!!?

Postby osmont » Wed Jun 27, 2012 2:48 am

I need some help with these answers for the book "The Scarlet Letter"
1.In The Scarlet Letter, which statement is correct?
A. Hester always wears the color red.
B. Hester always wears black and white.
C. Hester likes to wear bright colors.
D. Hester always wears gray.

2.In The Scarlet Letter, how does Hester support herself and her daughter?
A. She works in a shop.
B. She doesn't have to work. Her husband supports her.
C. She does needlework.
D. She cleans houses.

3.The letter 'A' is the most prominent symbol in The Scarlet Letter.
True
False

4.At the end of The Scarlet Letter, the scarlet “A” stands for:
A. Abolish
B. Adversity
C. Able
D. Adultery

5.In The Scarlet Letter, how does Pearl acknowledge Dimmesdale as her father at his death?
A. She tells the crowd at the scaffold
B. She hugs him
C. She whispers in his ear
D. She kisses him

6.In The Scarlet Letter, where did Hester and Chillingworth live prior to coming to America?
A. Amsterdam
B. England
C. Barcelona
D. Central America

7.In The Scarlet Letter, which statement is correct?
A. Hester and Pearl live above a shop in town.
B. Hester and Pearl live on the outskirts of Boston.
C. Hester and Pearl live with Hester's mother.
D. Hester and Pearl live with Chillingworth.

8.In The Scarlet Letter, where does the narrator first encounter Hester Prynne’s story?
A. He finds a manuscript in the attic of the Salem Custom House
B. He finds a manuscript in a cottage on the outskirts of Boston
C. He meets her in front of the Salem Custom House
D. He meets her in the woods on the outskirts of Boston

9.Nathaniel Hawthorne established the short story as a uniquely American form of literature.
True
False

10.Which of the following is NOT an element of American Romanticism?
A. Industrialism.
B. Optimism.
C. Pessimism.
D. Freedom.

11.In The Scarlet Letter, how does Pearl become wealthy?
A. She invests in sugar beets and cocoa
B. She opens a livery stable
C. She inherits Chillingworth’s estate and marries a nobleman
D. She expands on Hestor’s sewing business.

12.In The Scarlet Letter, which statement is correct?
A. Chillingworth pretends to be a lawyer.
B. Chillingworth pretends to be a doctor.
C. Chillingworth pretends to be a crazy.
D. Chillingworth pretends to be a teacher.

13.What is the setting of The Scarlet Letter?
A. Salem, Massachusetts in 1850
B. New York City in 1600
C. London, England in 1700
D. Boston, Massachusetts in 1650

14.In The Scarlet Letter, the rosebush outside the prison door is a symbol of all of the following except:
A. Hester and Pearl living among the Puritans
B. Hester's passion
C. The wilderness surrounding Boston
D. Puritanical punishment for moral crimes

15.Which of the following is not an example of irony in The Scarlet Letter?
A. Roger Chillingworth is punished more than Hester.
B. Hester's pain during the trial.
C. Pearl's name implies purity and serenity.
D. The scarlet letter gains Hester respect in the community.

16.In The Scarlet Letter, why does Chillingworth become the greatest sinner in violating the human heart?
A. He felt the church should have avenged him
B. He single-mindedly is bent on personal revenge against Dimmesdale
C. He burned the letter "A" into Dimmesdale’s chest with a hot iron
D. He neglected his young wife

17.In The Scarlet Letter, why does Pearl not recognize her mother when she sees her with Dimmesdale in the forest?
A. Hester has removed the scarlet letter
B. Hester has changed into an animal
C. Hester is embracing Dimmesdale
D. Hester has borrowed Pearl’s cloak.

18.The three most important scenes in The Scarlet Letter all take place:
A. In the Governor’s house
B. In the forest
C. In the prison
D. On the scaffold

19.In The Scarlet Letter, the more Dimmesdale declares his sinfulness:
A. The greater his chances are that he'll lose his job
B. The more Hester loves him
C. The more everyone hates him
D. The holier his followers believe he is

20.In The Scarlet Letter, Hester decided to remain in Boston to serve her sentence because:
A. The judge would not let her leave.
B. She believed she could earn forgiveness by staying.
C. She couldn’t afford to leave.
D. Her parents didn’t want her to leave.
osmont
 
Posts: 17
Joined: Thu Mar 31, 2011 9:22 pm

English Help Please!!!!?

Postby juanito » Wed Jun 27, 2012 2:54 am

I need some help with these answers for the book "The Scarlet Letter"
1.In The Scarlet Letter, which statement is correct?
A. Hester always wears the color red.
B. Hester always wears black and white.
C. Hester likes to wear bright colors.
D. Hester always wears gray.

2.In The Scarlet Letter, how does Hester support herself and her daughter?
A. She works in a shop.
B. She doesn't have to work. Her husband supports her.
C. She does needlework.
D. She cleans houses.

3.The letter 'A' is the most prominent symbol in The Scarlet Letter.
True
False

4.At the end of The Scarlet Letter, the scarlet “A” stands for:
A. Abolish
B. Adversity
C. Able
D. Adultery

5.In The Scarlet Letter, how does Pearl acknowledge Dimmesdale as her father at his death?
A. She tells the crowd at the scaffold
B. She hugs him
C. She whispers in his ear
D. She kisses him

6.In The Scarlet Letter, where did Hester and Chillingworth live prior to coming to America?
A. Amsterdam
B. England
C. Barcelona
D. Central America

7.In The Scarlet Letter, which statement is correct?
A. Hester and Pearl live above a shop in town.
B. Hester and Pearl live on the outskirts of Boston.
C. Hester and Pearl live with Hester's mother.
D. Hester and Pearl live with Chillingworth.

8.In The Scarlet Letter, where does the narrator first encounter Hester Prynne’s story?
A. He finds a manuscript in the attic of the Salem Custom House
B. He finds a manuscript in a cottage on the outskirts of Boston
C. He meets her in front of the Salem Custom House
D. He meets her in the woods on the outskirts of Boston

9.Nathaniel Hawthorne established the short story as a uniquely American form of literature.
True
False

10.Which of the following is NOT an element of American Romanticism?
A. Industrialism.
B. Optimism.
C. Pessimism.
D. Freedom.

11.In The Scarlet Letter, how does Pearl become wealthy?
A. She invests in sugar beets and cocoa
B. She opens a livery stable
C. She inherits Chillingworth’s estate and marries a nobleman
D. She expands on Hestor’s sewing business.

12.In The Scarlet Letter, which statement is correct?
A. Chillingworth pretends to be a lawyer.
B. Chillingworth pretends to be a doctor.
C. Chillingworth pretends to be a crazy.
D. Chillingworth pretends to be a teacher.

13.What is the setting of The Scarlet Letter?
A. Salem, Massachusetts in 1850
B. New York City in 1600
C. London, England in 1700
D. Boston, Massachusetts in 1650

14.In The Scarlet Letter, the rosebush outside the prison door is a symbol of all of the following except:
A. Hester and Pearl living among the Puritans
B. Hester's passion
C. The wilderness surrounding Boston
D. Puritanical punishment for moral crimes

15.Which of the following is not an example of irony in The Scarlet Letter?
A. Roger Chillingworth is punished more than Hester.
B. Hester's pain during the trial.
C. Pearl's name implies purity and serenity.
D. The scarlet letter gains Hester respect in the community.

16.In The Scarlet Letter, why does Chillingworth become the greatest sinner in violating the human heart?
A. He felt the church should have avenged him
B. He single-mindedly is bent on personal revenge against Dimmesdale
C. He burned the letter "A" into Dimmesdale’s chest with a hot iron
D. He neglected his young wife

17.In The Scarlet Letter, why does Pearl not recognize her mother when she sees her with Dimmesdale in the forest?
A. Hester has removed the scarlet letter
B. Hester has changed into an animal
C. Hester is embracing Dimmesdale
D. Hester has borrowed Pearl’s cloak.

18.The three most important scenes in The Scarlet Letter all take place:
A. In the Governor’s house
B. In the forest
C. In the prison
D. On the scaffold

19.In The Scarlet Letter, the more Dimmesdale declares his sinfulness:
A. The greater his chances are that he'll lose his job
B. The more Hester loves him
C. The more everyone hates him
D. The holier his followers believe he is

20.In The Scarlet Letter, Hester decided to remain in Boston to serve her sentence because:
A. The judge would not let her leave.
B. She believed she could earn forgiveness by staying.
C. She couldn’t afford to leave.
D. Her parents didn’t want her to leave.
1. A
2. C
3. A
4. C
5. D (not sure, but that's highly likely to be correct)
6. B
7. B
8. D (not really sure)
9. A
10. A
11. C
12. B
13. D
14. B
15. B
16. B
17. A
18. D
19. D
20. B
juanito
 
Posts: 20
Joined: Fri Apr 01, 2011 4:40 pm


Return to Corporate Law

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post